27 maj 2012

Mina ord, Min åsikt

Jag har fått ett par negativa kommentarer om mitt inlägg om gårdagens ESC, tänker inte gå in på detaljer. (Anonyma "avsändare")

Men det jag vill säga med detta inlägg är att jag till 110% står för mina ord, står för min åsikt i det inlägget. Det är så jag tycker och känner, kan ni inte acceptera det så undrar jag varför ni ens läser min blogg där det endast är mina kommentarer och åsikter?



Det var allt för mig, pusshej

5 kommentarer:

  1. Om du syftar på mig och kira så var det så vitt jag vet ingen av oss som inte accepterade din åsikt? vi kom bara med våra åsikter, och jag kan inte se kommentarerna som negativa då vi bara uttryckte att vi inte alls tyckte att loreen skämde ut sverige. varför göra en sån big deal av det? :) som sagt, vi accepterar din åsikt, men det betyder ju inte att vi måste dela den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som jag redan svarat till Elin så var det inte alls hennes och Kiras kommentar som var de kommentarer jag syftade på. Utan ett par andra på bloggen (som givetvis raderades lika fort) som var riktigt negativa och elaka och rent utav var ett påhopp på min personliga åsikt.

      Radera
    2. Ofta du tar bort kommentarer!

      +1 Elin

      Radera
    3. Varför skulle jag ha kvar elaka och dryga kommentarer?
      Elaka kommentarer får inte mig att må bra, så varför skulle jag då ha kvar någonting som får mig att känna mig ledsen och nedtryckt?

      Det är så mycket bättre att läsa kommentaren, låta orden rinna av en och sedan radera den och glömma den för all framtid. Istället för att behöva bli påmind om den varje gång man loggar in på sin blogg eller vart det nu är man fått kommentaren.

      Ännu bättre vore det om folk skulle kunna passa sin tunga och inte skriva elaka kommentarer (dvs sådana som är till för att trycka ner och såra), har man någonting att säga så säg det med en bra attityd eller argumentera för sin sak. Annars kan man lika gärna vara tyst.

      Radera